Осенсеи оди по медали во Алексинац!

осенсеи стип алек

Штипскиот џиу џица клуб „Осенсеи“ утре ќе настапи на меѓународниот турнир „Алексинац Опен 2015“ во Србија.

Под водство на тренерот Виктор Велинов за Осенсеи ќе настапат:

1 Филип Денков деца -40 кг
2 Данил Николиски деца -30 кг
3 Станислав Грпов пионери -30 кг
4 Александар Илиевски надежи +60 кг
5 Даниел Димитров јуниори -77 кг
6 Горан Максимовски, сениори -77 кг
7 Кирил Иванов сениори -77 кг
8 Виктор Велинов сениори -77 кг
9 Владимир Доневски сениори -94 кг.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО