Официјално е закажан УФЦ 249 на 9 мај, Фергусон против Гејџи

И официјаллно во Флорида на 9 мај е закажан УФЦ 249 кој ќе донесе повеќе борби меѓу кои и очекуваната меѓу Тони Фергусон и Џастин Гејџи.

Потврдата стигна од претседателот на УФЦ, Дена Вајт кој ја објави целокупната програма.

https://twitter.com/btsportufc/status/1253751205236482048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1253751205236482048&ref_url=https%3A%2F%2Fdribling.mk%2Fostanati-sportovi%2Fufc-spektakl-vo-najava-ferguson-protiv-gejchi-na-9-maj%2F

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО