Наташа и Моника како што не сте ги виделе до сега! (ФОТО)

Stefanovski sestri skrateni

Сестрите Стефановски, Наташа и Моника, во издание како што не сте ги виделе до сега.

Овој пат не освоија карате титула, ама публиката ДА.

Еве зошто!

Stefanovski sestri vo izdanie

Не само што се добри каратиски, туку и се вистински убавици.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО