Мухамед Али во критична состојба

Светската боксерска легенда Мoхамед Али (72) се наоѓа во критична здравствена состојба. Паркинсовата болест си го зема данокот, бидејќи тој  боледува подолго време од оваа болест.

muhaned ali 1

Неговиот брат Рахман вели дека тој не може да ги движи рацете и едвај зборува. Исто така, доказ за лошата ситуација е фактот дека тој не присуствуваше на церемонијата на која беше претставен филмот во кој е опишана неговата животна приказна.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО