Мохамед Хамал го победи Чуватан (ВИДЕО)

94

Минатиот викенд Енфужн одржа настан во Нијмеген.

Во главната борба на вечерта Мохамед Хамал со поделена одлука на судиите го победи Јомтонг Чуватан. Моотје работеше повеќе, а победата можеше да отидете кај финалистот од минатата година на Кунлун фајт турнирот.

Исмаел Лазар се намачи за да дојде до победата над Ато Касапис, додека Суфијан Кадури со поделена одлука на судиите му го зеде појасот категоријата до 63 кг на Кенг Суперпро Самуи.

Луис Таварес со одлука на судиите го победи Жегиш Јегоијан, а во текот на борбата Твараес по чистењето со задникот седна на неговиот противник.

you a special asshole Tavares

Enfusion Live #47 pic.twitter.com/0eOYpSvECV

— Jolassanda (@Jolassanda) March 18, 2017

.