ММА наспроти Карате! (ВИДЕО)

Screenshot 2015-01-13 10.35.48

ТВ каналот Експлорер направил интересно испитување на тежината на ударите во боречките спортови, но и од другите спортови, како тенсикото топче. Но главаната споредба е направена со претставник на ММА и карате мајстор.

Вреди да се погеда ова видео. Уверете се!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО