Меѓународен семинар за аикидо во Битола

Во Битола утре ќе се оджи голем меѓународен Семинар за реално аикидо во организација на Аикидо федерацијата на Македонија. Главен инструктор на семинарот ќе биде Радојица Спасовиќ, носител на мајсторски појас 9 дан. Асистент на Спасојевиќ ќе му биде Бранко Брешчански од Нови Сад, кој важи за еден од најдобрите мајстори на оваа вештина.

aikido akrobacija

 

 

 

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО