„Маваши“ во Драчево

По дванаесети пат во сабота ќе се одржи меѓународниот карате турнир „Маваши опен 2014“ во населбата Драчево во Скопје. Ќе се одржат натпревари во киумите и кати. Турнирот го организира КК Маваши од истоимената населба, а под водство на сенсеи Димче Савевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО