Марк Хант го предизвика Александар Волков

Новзеландскиот борец Марк Хант ја фрли ракавицата во лице на рускиот тешкаш Александар Волков. Ветеранот побара да се сретне со двометарскиот тешкаш.

https://twitter.com/Stephen82036073/status/975681976287064064?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D715292

„Ќе бидам среќен што ќе се сретнам со Френсис Нгану или Волков, ако нема договор за втор меч. Имам два дуели во мојот договор со УФЦ, сакам да се борам против ривалите кои се на врвот на ранг-листата“, рече Хант.

https://youtu.be/AvDpds8iLq4

.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО