Мамутовски и Рустемовски против Азербејџанец и Русин на Светскиот куп во Будва

Нашите репрезентативци Бајрам Мамутовски и Ардијан Рустемовски добија тешки противници на Светскиот боксерски куп за млади „Јадрански бисер“ во Будва, Црна Гора.

46-48 кг Бајрам Мамутовски – Билалхабаси Назаров (Азербејџан) 5 март

54 кг Ардијан Рустемовски – Вјачеслав Рогозин (Русија) 6 март

На Купот настапуваат 152 боксери и 93 боксерски од целиот свет.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО