Македонскиот воин Стефановски славеше против Слабу (ВИДЕО)

Македонскиот воин Даниел Стефановски славеше против Романецот Богдан Слабу на настанот „Гладијаторс најтс 7“ во Цирих, Швјацарија.

Стефановски победи на поени 3-0.

Настанот се одржа во саботата вечерта.

„Борбата беше многу техничка од моја страна, бидејќи противникот одеше само на снага“, изјави Стефановски за ИПОН.мк.

За она што следува по оваа победа:

„Сега имам 2-3 опции од Кина, Бугарија, Германија. Заедно со манаџерот ќе одлучиме овие денови“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО