Македонскиот воин-Гого Славески славеше и во втората борба во САД!

Gogo Slaveski so znameto vtora pobeda

Македонскиот воин, како што го нарекуваат американските коментатори, Горјан Гого Славески, синоќа ја издвојува и втората професионална победа во Илиноис, Белведере, САД.

Gogo vo akcija vtora borba

Славески го победи Роберт Гурера со едногласна одлука на судиите, на огромна радост на неговите навивачи, кои не беа во мал број.

Gogto pobeda race vtora

„Заборави на грчот во утробата, кога никој не забележуваше колку вредиш“, се мислите кои ги кажа Гого за време на прогласувањето.

 Борбата беше во организација на Хитз боксинг и Фајт најт.

Gogo vtora pobeda so luge

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО