Македонски каратисти на „Купот на шампионите“ во Подгорица: Во борба ривали – надвор другари

Повеќе македонски карате клубови денес настапуваат на Меѓународниот турнир „Куп на шампионите“ во Подгорица, Црна Гора.

Со свои натпреварувачи настапуваат Макпетрол, Цветан Димов, Кеикс, Куштрими…

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО