Мајсторот на лоу кикот Порнсанае покажува 8 комбинации (ВИДЕО)

pornsanaesitmonchailowkick2

Пронсанае Ситмончаи е легенда во мај тај светот.

Омилен поради неговиот возбудлив начини на борба, овој бестрашен Тајланѓанец ги потсетува љубителите на оваа вештина во Златното време на мај тај.

По серијата порази со нокаут пред крајот на својата кариера, Пронсанае се пресели во Сингапур, каде што работеше како тренер во салата со голем број на светски прваци – Evola ММА.

Пред преминеме на предавањето, мало потсетување на она каков воинствен дух поседува Пронсанае. Ова е една од неговите последни борби во 2014 година против Покаева Фонјаенгчонбурија на новиот Лумпињ. Кога губеше го носеа на штит.

Во својата нова фаза од животот на Тајланѓанецот (34) ќе се посвети на учење на другите, а онаа во што е мајстор е лоу кикот. Погледнете ги осумте комбинации на Пронсанае кои содржат низок удар,

https://youtu.be/DtOiJmcYAVI

https://youtu.be/hyB5GwPukj0

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО