Мајк Тајсон за лудилото со тоалетната хартија

Со прошируцањето на коронавирусот еден од најбараните продукти беше тоалетната хартија, заради која имаше вистински хаос во супермаркетите ширум светот.

Мајк Тајсон го коментираше овој случај и прилично ја исмејуваше ситуацијата со купувањето на тоалетна, во разговор со првиот човек на УФЦ, Дана Вајт.

„Да, добро, тие ја собираа целата тоалетна хартија. Изгледа дека од страв, често одат во талет“, рече Вајт, а потоа се вклучи Тајсон:

„Реално, последната работа за која размислував во ваква ситуација е бришењето на задникот“.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО