Мајк Тајсон: Се забавував со некои луѓе, потоа имав секс со нивните мајки и сестри

Мајк Тајсон денови со некои изјави од минатото добива место во спортските медиуми, со оглед на тоа дека спортот е парализиран.

Тајсон во 90-тите години го имаше врвот на својата слава, а сега зборуваше за лудите забави во текот на кариерата. Кратко легендарниот боксер објасни што се случувала.

„Во младоста бев вистински ѕвер со пари. Се расфрлав на сите страни. Се забавував со некои луѓе, а после само неколку моменти имав се*с со нивните мајки, сестри и роднини. Беа тоа луди забави. Бев болен и не знаев зошто е тоа така. На многу девојки им купував автомобили, а денес сигурно не би се сетил на нив“, изјави Тајсон.

Секако, ваквиот живот е далеку зад Тајсон. Еден од најдобрите боксери во историјата денес живее нормален живот и реткост е да го видиме по ноќните забави.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО