Маја Бобан: Многу тешка конкуренција, бидејќи се споија две категории во една

Пред денешниот настап на Европското првенство во самбо во Лимасол, Кипар, нашата репрезентативка Маја Бобан со видување на конкуренцијата.

„Сега е многу тешка конкуренцијата, бидејќи две категории се споени во една (68 и 72 кг) до 72 килограми. Фактички, сега се најдобрите двете категории се во една“, вели Бобан.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО