Луда и брутална пресметка три на три во Русија (ВИДЕО)

43

Тру џим уште еднаш организираше дива средба – три на три во рингот.

Пред неколку месеци, Тру џим, кои со посредство еден од најголемите руски Јутјуб канали за боречки вештини и самоодбрана, повторно направија таква битка, но овој пат беше далеку побрутална. Во рингот влегуваат шест борци, се борат 3 на 3, секој што е нокаутирани или неутрализиран го напушта рингот.

Погледнете што се случува во лудиот експеримент: