Крејзи хорс тешко нокаутиран во Кина (ВИДЕО)

Чарлс Бенет се бореше на na Martialism Square настанот во Кина.

Во мај тај меч со модифицирани правила на 37-годишниот „Крејзи хорс“ доживеа тежок нокаут од Понгтонг Јецад.

https://youtu.be/6Nrg-wiNKaw

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО