Конор Мек Грегор: Јас сум тројниот шампион на УФЦ

162

Конор Мек Грегор се прогласи за првиот троен шампион во историјата на УФЦ. Поранешниот двоен шампион се насочи кон титулата во полусредна категорија, која ја држи Камару Усман. Нигерискиот кошмар е доминантен во дивизијата, а лошата вест за Мек Грегор е што Усман е борец.

Борењето не е силна страна на „Озлогласениот“, но тој не се грижи. Во неодамнешното појавување во медиумите Конор рече дека Усман нема да му направи ништо. Конор се закани дека ќе го нокаутира Усман и ќе ја освои 3-та титула во 3-та категорија.

На својот профил на социјалните мрежи, Конор се пофали дека продолжил со тренинзите. Мек Грегор веќе се опорави од операцијата на скршената нога. Сега е време да се зафатиме со работа и Конор е подготвен да ја заврши.

„Ги обновив тренинзите. Јас сум трикратен шампион на УФЦ“, напиша Мек Грегор.