Кочани во сабота е домаќин на Државното првенство во борење за сениори

Спартак од Кочани е домаќин на Државното првенство во борење за сениори.

Првенство ќе се одржи во сабота со почеток во 11 часот во салата „Сашо Лазаров- Чапо“.

Се очекува на Државното да се појават најдобрите македонски борачи во олимписката година, затоа што годинава нема да има изборно првенство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО