Кличко го вежба левиот директ

 

Владимир Кличко на врвот на подготовките за мечот со Курбат Пулев на 15 ноември во Хамбург се концентрира на усовршување на левиот директ, кој треба да му биде најсилното оружје на овој меч.

Kllico llev direkt

Ова го откри официјалниот сајт на приврзаниците на Украинецот. На страницата е публикуван видео запис од тренингот на светскиот шампион, кој ја вежба една од своите најдобрите техники со својот тренер Џонатан Бенкс.

Од пред неколку денови Кличко е во Австрија, каде што ги започна финаллните подготовки за мечот со популларниот Кобра. Бугаринот е во Берлин, каде што има спаринг мечеви.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО