Карате мајсторот Пашоски вака гаси свеќички за роденден (ВИДЕО)

Мајстор вака гаси свеќи за роденден!

Да, тоа е мајстор Славе Пашоски, кој со совојствен карате потег ги изгасна роденденските свеќички.

Пашоски го прослави 67 роденден!

https://www.facebook.com/100023416830837/videos/pcb.782566909200530/782566855867202

Од наша страна честитки со желби за многу здравје и уште многу карате изненадувања.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО