Кафез полн со секси жени во долна облека? Нема проблем! (ВИДЕО)

LFC 2 zenski mma

Женското ММА знае да биде доволно атрактивно на неспортски начин, но ако ја уфрлете во игра секси долната облека, работите стануваат само уште подобри.

Не мора секоја борба да биде сериозни и до крв, но ако мора да бирате меѓу кечерите, односно купови набилдани мажи на стероиди или ЛФЦ (Lingerie Fighting Championships), сметаме дека изборот и не е толку тежок.

Се разбира, некои ќе го сакаат Брок Леснар и тимот, но за нас останатите оваа е поинтересна, втората опција. Рибок нема толку лесно да го добие ексклузивното спонзорство над ова натпреварување.

https://youtu.be/xn3rh4gnP3g

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО