Јасин Реџелари го остави борењето, сега тренира кајак на мирни води!

jasin kajakar 2

Борачот Јасин Реџелари го почна да тренира кајак на мирни води. Тој го остави борењето и се зафати да брка олимпсика норма преку кајакот.

Реџелари, веднаш по Европските игри во Баку, се зафати со новиот спорт на Охридското Езеро, не сака да губи од формата.

Го чекаме неговиот збор-борење или кајак!

Jasin kajakar

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО