Хаки Кошар одржа семинар во Истанбул

Хаки Кошар – 9 дан, првиот следбеник на Таиџи Казе и човек кој го донел каратето во Турција, вчера и денеска одржува семинар со повеќе следбеници од Балканот и пошироко, како вовед пред Светското штокан првенство во април во Турција.

Македонија на семинарот ја претставуваше Адем Хајдероглу.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО