Глори го најави враќањето во Хрватска со веста за Антонио Плазибат

Антонио Плазибат се враќа на рингот оваа есен со меч во својата татковина Хрватска (22-5) за време на Глори 95. Веста и официјално ја потврдија организаторите.

Хрватот беше надвор од рингот цела година по поразот од Тарик Осаро (25-4) на Колишн 5 на 17 јуни минатата година. Сега, сепак, 30-годишниот џин изгледа е подготвен да се врати и пред домашната публика.

Глори 95 ќе се одржи на 21 септември во салата на главниот град „Арена Загреб“, а се уште чекаме да го дознаеме неговиот противник.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО