Филиповиќ рамо до рамо со Емилијаненко и Силва (ВИДЕО)

Mirko IGF

Кро Кап за два дена ќе влезе во рингот на ИГФ организацијата, како дел од Иноки Бом – Ба- Је настанот кој се одржува секоја Нова година. Денес, во Токио, Мирко Филиповиќ и неговиот противник Сатоши Ишии потпишаа договор за нивниот втор натпревар.

Со потпишувањето на договорот, беа презентирани и борците. Почесни гости на овој настан се Федор Емилијаненко и Вондерлеи Силва, две ММА легенди, кои во Прајд се бореа со Филиповиќ.

Потпишување на договорите и претставувањето на борците го водеше познатиот Антонио Иноки.

Legende

Додека ја чекаме за новогодишната ноќ , се потсетуваме на една од најдобрите ММА борби што некогаш ја направиле Кро Кап и Федор Емилијаненко, а Мирко со супериорен висок удар испрати Ванда на спиење.

http://youtu.be/UhlIi5Potmw

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО