Филип Стојанов прв на турнир во Црна Гора

Филип Стојанов од Партизан-Кочани го освои златниот медал на Меѓународниот карате турнир „Плјевлја опен“ во категоријата над 76 килограми во јуниорска конкуренција.

На турнирот учествуваа околу 530 натпреварувачи од 37 клубови од Црна Гора, Македонија, Србија ,Босна и Херцеговина, Хрватска, Бугарија, Словенија и Албанија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО