Енсар Исеин и Јадранка Темелкова вечерва имаат профи мечеви во Дупница

Вечерва Енсар Исеин и Јадранка Темелкова ќе имаа профи мечеви во кик бокс на „Гала вечерта за кик бокс“ во Дупница, Бугарија.

Исеин ќе ги одмери силите со Константин Карџилиски од Бугарија, а Темлкова ќе се бори со Алисија Сусанина.

Борбите се во К-1.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО