Емил, Мартин и Пуликсенија главни фаци на Летниот ди џеј фестивал во Енгелс кафе во Штип! (ФОТО)

424

emil i marti i puliksenija vo engels kafe

Медалоносечката дружба продолжува. Откако пред неколку недели Пуликсенија Јовановска ги угости Емил Павлов и Мартин Несторовски на Пиво фетсот во Прилеп на добро пиво и добри звуци, сега мораше да се покаже и поранешниот европски карате првак и актуелен освојувач на бронзениот медал од Европкските игри во Баку.

Emil i martin vo engels kafe

Павлов ги однесе гостите, Несторвовски,Јовановска и Катинка Велкоска на Летниот ди џеј фестивал во Енџелс кафе во Штип, кој што овој викенд е центарот на забавните случувања во нашата земја. Од фотогрфаиите се гледа дека добро се забавувале.

ipon.mk/В.Д.