Елес Асанов прогласен за перспективен боксер, Алпај Демиров жртва на пристрасното судење во Приштина (ФОТО)

Елес Асанов го доби трофејот за перспективен боксер откако денес извојува победа на Меѓународниот турнир Расим Кичина во Приштина.

Селекорот Петар Чурлиновски е задоволен од двајцата наши боксери, и од Асанов и од Алпја Демиров, иако ја загуби борбата. Според селекторот, Демиров избоксирал добро, но e оштетен поради пристрастното судење.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО