Ебани Бриџис: Со Мек Грегор вртиме милиони, а хејтерите ни завидуваат

Ебани Бриџис одржа предавање пред обожавателите кои го критикуваат нејзиното пријателство со Конор Мек Грегор. Во последниве години двајцата се зближија и Конор ја спонзорираше Бриџис, користејќи ја како заштитно лице на неговиот бренд Форгед ајриш стаут. Веднаш почна се зборува дека двајцата спиеле заедно.

Откако беше критикувана за нејзината врска со Мек Грегор, Бриџис сподели дека хејтерите не престануваат да фантазираат. Сè помеѓу двајцата беше од гледна точка на бизнис, но завидливите луѓе измислуваат приказни. 37-годишната поранешна боксерска шампионка реши да ги отфрли сомнежите.

„Не знам како луѓето не можат да ја разберат нашата врска. Луѓето кои не можат да ја разберат се будали. Тие не знаат ништо за бизнисот, не знаат ништо за продажбата, очигледно не се многу успешни. Ако си успешен, можеш да видиш како стојат работите.

Или луѓето се огорчени и имаат свои мали фантазии, или само сакаат да оговараат за да не извалкаат. Но, на крајот на денот, ние сме тие што се движат во милиони. Што прават хејтерите? Дали се зад тастатурите? Ако ни беше грижа што велат хејтерите, немаше да бидеме таму каде што сме.

Без разлика колку добро правите, секогаш ќе има омраза и луѓето ќе се обидат да ве влечат надолу. Конор има многу хејтери, но не го гледаат доброто што тој го прави“, изјави Бриџис.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО