Доан Османи и Букурије Селими со златни медали од „Улцин опен 2015“!

Fati vo Ulcin

Доан Османи и Букурије Селими освоија златни медали на 14-от турнир „Улцин опен 2015“ во Црна Гора, додека Влолјца Гафури е второпласирана, Јли Фетахи беше третопласиран.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО