Дилиен Вајт ја преиспитува понудата за реванш со Ентони Џошуа

Дилиeн Вајт, исто така, може да се согласи на реванш со Ентони Џошуа, откако првичните повратни информации од таборот на „Собирачот на трупови“ беа негативни. Ова го откри Еди Херн за Секандс аут.

Призна дека луѓето од тимот на Вајт жестоко реагирале на првичната понуда, која го повлече „Еј Џеј“ од преговорите, но се чини дека нешто го натера противничкиот табор да ги преиспита своите желби.

Сепак, Херн е категоричен дека Џошуа ќе го има последниот збор бидејќи на маса има уште неколку понуди, а единствена фиксна работа е датумот – 12 август.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО