Денис Мауремовски наместо Јасин Лама на турнирот во Приштина

Селекторот на македонската бокс репрезентација, Петре Чурлиновски, соопшти дека има промени во составот за настап на Меѓунардониот турнир во Приштина по повод 10 години „Незавиност“ на Косово, кој ќе се одржи на 17 февруари.

Утре за Приштина ќе патуваат Денис Муаремовски и Лулзим Имсаили.

Репрезентацијата ќе ја водат селекторот ПетарЧурлиновски и помошникот Фатон Салиху.

На турнирот ќе учествуваат репрезентациите на Косово, Албанија, Црна Гора и Македонија.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО