Данов и Дураковиќ ќе настапат на Европското првенство во самбо

275

Бобан Данов (+100 кг) и Един Дураковиќ (-100 кг) ќе ја претставуваат Македонија на Европското првенство во самбо за сениори.

Превнството се одржува во Гијон, Шпанија, од 17 до 19 мај.