Дан кју освои четири медали на „Бар опен“

Два златни и по еден сребрен и бронзен медал за Дан кју на Меѓународниот џиу џицу турнир „Бар опен“ во Бар, Црна Гора.

Со златни медали се закитија Марија Треневска и Катерина Ацевска, среброто е за Зоран Колевски, а бронзата за Антонио Стојчески.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО