Четворица кикбоксери на Шампион ќе се борат на Светскиот куп во Будимпешта

635

 

На Светскиот кик бокс куп во Будимпешта, Унгарија“ ќе настапат четворица натпреварувачи на КБК Шмапион од Скопје. Светскиот куп е клупско првенство и ќе трае до 20 мај.

Кикбоксерите на Шампион ќе настапат во кик лајт и тоа:
1.Мимоза Стаменковска
2.Ледон Рамадани
3.Туркер Исмаил
4.Иван Кукуновски
Тренерот Александар Стефковски и неговиот помошник Дарко Крстев се надеваат дека во недела нашите кикбоксери ќе остварат добри резултати.

Ipon.mk