Бучим прв во екипна конкуренција на Државното првенство за У-20

Борачите на Бучим го освоија првото место во екипна конкуренција на Државно првенство за У-20, кое денес се одржа во Радовиш.

Бучим вкупно освои 43 поени, пред Балканец со 32 и со Лирија 31.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО