Божиновски, Додевски и Стефаноски во сабота ќе се борат на Гладијаторс најт 11

Тројца наши борци настапуваат  на ММА настанот Гладијаторс најт 11 во Дубровник, Хрватска, на 8 април. Тоа се Филип Божиновски и Мирко Додевски од Битола и Дејан Стефаноски од Велес.

 

На овој настан требаше да настапи и Игор Станојоски, но од оправдани причини го откажа мечот, кој требаше да му биде втор во ММА.

Главни ММА борби

Филип Божиновски – Гордан Ловриќ

Дејан Стефаноски – Јован Јанковиќ

Воведни борби

Мирко Додевски – Лука Милидраговиќ

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО