Борбата за славата на Бени Османоски (ФОТО)

beni for glori so makedonskoto zname

Ова е патот до слвата на Бени Османоски во Бил-Швајцарија, кој во саботата успешно ја одбрани светската титула во тајландски бокс на Светската карате унија (ВКУ/WKU) против Омер Кочак.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО