Борачите на Вардар имаа средба со УФЦ ѕвездата Хамзат Чимаев (ФОТО/ ВИДЕО)

Борачите на БК Вардар континуирано на подготовки во елитниот центар Ол старс на ММА во Стокхолм, Шведска, каде што имаа средба со УФЦ ѕвездата Хамзат Чимаев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО