Боксери спасуваа жива глава бегајќи од рингот пред подивената публика (ВИДЕО)

117

Боксерскиот настан во францускиот Левалоис на кој се боксираше за неколку различни титули е прекинат поради дивеење на публиката.

Во текот на седмата рунда на меќот меѓу Марвин Петит и Самира Ксами изби тепачка меѓу навивачите која пораснаа во нереди.

Боксерите и членовите на тимовите мораа да бегаат од рингот од ударите и заканите од летечките столици.

Повеќе луѓе се повредени во нередите што ги истражува француската полиција.

https://youtu.be/8ryvdinx3-g

.