Бени Османоски ја одбрани светската титутла во мај тај!

Beni so sampinskiot pojas

Бени Османоски, синоќа во Бил –Швјацарија, во главната борба на „Фајт 4 глори“ го совлада Омер Коцак и ја одбрани светската титула за професионалци во мај тај.

Beni so sampinskiot pojas

Фактички, тој се бореше пред своја публика, затоа што Османоски живее во Бил.

Дел од средствата што беа зарботени синоќа од овој настан беа наменети за Организацијата на заболени од „рак“.

ipon.mk/В.Д.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО