АС од Делчево денес ќе настапи на Меѓународниот кик бокс турнир „Златен кикбоксер” во Плевља

 АС од Делчево денес ќе настапи на Меѓународниот кик бокс турнир „Златен кикбоксер” во Плевља, Црна Гора.

Мерењето успешно го поминаа помладиот кадет Андреј Митков кој ќе настапи во дициплините поинт-фајт и кик-лајт, додека Павел Стојчевски ќе настапи во јуниорска конкуренција во дисциплината поинт-фајт (-63_69кг) и во кик-лајт -63 кг, додека Љупчо Стојчевски е делегиран за судија на турнирот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО