Алиу и Лима на силен меѓународен младински турнир во Русија

Македонските репрезентативци Енис Алиу и Леонард Лима настапуваат на силен меѓународен младински турнир во Краснодар, Русија.

Алиу (-63,5 кг) ќе се бори против Хусан Турдалиев од Узбекистан, а Лима (-60 кг) со Гардоглан Ханџанов од Русија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО