Алекс Переира до Артем Вахитов: Брат, внимавај

Алекс Переира доби изненадувачка покана за борба од познат противник од не така далечното минато.

Одговарајќи на коментарите на Вахитов, Переира го повика да внимава што зборува.

„Еј брат, биди внимателен со луѓето кои ти ја даваат оваа идеја“, напиша Переира. „Истата личност која те советува да го правиш тоа се обиде да ми го направи истото и јас не го сторив тоа, затоа што не сум глупав. Сите знаат дека кога ти ја дадоа победата (на Глори во 2021 година), тоа беше затоа што Глори знаеше дека тоа ќе биде мојата последна борба во организацијата и не сакаа да заминам со појасот! За да се ставиш во таква положба, изгледа дека малку си изгубен и речиси сигурно немаш менаџер. Така мислам. Мора да испратиш порака до Жоиња (Хорхе Гимараеш, менаџерот на Переира), бидејќи мислам дека тој може да ти помогне. Чама“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО