100-годишен дедо е најголемиот фан на Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО)

UFC crno logo

УФЦ привлекува секакви фанови од целиот свет – веќе сме убедени во тоа.

 Само погледнете го овој 100-годишен фан на УФЦ, кој најверојатно има повеќе опрема од серијата на Рибок за УФЦ отколку повеќето од нас.

 Сабит Газиев го сподели видеото во својот фејсбук профил и додаде некои информации за својот дедо:

 „Ова е дедо ми – тој има 100 години. Го следи УФЦ веќе 20 години и сега е еден од најголемите фанови на Хабиб Нурмагомедов“.

 Интересно е да видиме толку верен фан кој му останал верен на овој спортот две децении.

https://www.facebook.com/sabit.gaziev/videos/10154280634376535/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО