Во сабота 12. Вадо Дан Ден средба на карате мајсторите

Во сабота (29 август) по 12 пат ќе се одржи Вадо Дан Ден средбата на вадроју карате мајсторите, како и шотокан карате мајсторите пријетели на КК Аеродром.

Средбата ќе се одржи во Сарај кај Кајак клубот Ластовица со почеток во 11 часот.

Кафе средбата за разменување на искуства ќе се одржи на отворено со почитување на сите протоколи за коронавирусот, односно носење заштитини маски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО